MEGA KERMISPRETPARK WESTERPARK 2018

 

DE GROOTSTE, MOOISTE EN MEEST BETAALBARE KERMIS VAN AMSTERDAM
Van vrijdag 9 t/m zondag 18 maart 2018 in het Cultuurpark Westerpark.

Het Amsterdam Westerpark is weer het leukste en gezelligste terrein van Amsterdam als op vrijdag 9 maart de kermis er weer neerstrijkt! Zweven op 40 meter hoogte in de Space Jam zweefmolen, Achtbanen voor groot en klein, griezelen in het spookhuis, sensatie in de booster, BreakDance of de Projekt 1, botsen in de autoscooter, gieren en brullen in het Boobytrap Hotel, de wip of het spiegeldoolhof of met de hele familie in de polyp. Maar natuurlijk is er ook genoeg te beleven voor de kleintjes onder ons, van eendjes vissen tot de Tea Cups en van de mini zweefmolen tot de Jumbo. Wie liever een gokje waagt of geniet van een verse kermislekkernij is uiteraard ook van harte welkom.

De megakermis biedt weer vermaak voor alle leeftijden!

3 Eurodagen

De kermis vangt aan op vrijdag 9 maart 2018 en dat wordt gelijk goed gevierd met EURODAG! De hele dag draaien attracties tegen sterk gereduceerde prijzen en kan (op uitzondering van bijzonder grootvermaak) van alle zaken genoten worden voor slechts één euro.

Naast de vrijdag is ook de woensdag is dit jaar een EURODAG! Ook op woensdag 14 maart en vrijdag 16 maart is het dus goedkoop kermisvieren!

Koude Kermis

Direct aan het kermisterrein gelegen zal dit
jaar een preview te zien zijn van het kunstproject ‘De Koude Kermis’. De Koude Kermis is een kunstproject dat bestaat uit een serie kunstwerken waarbij een attractie steeds tegelijkertijd een ‘kunstinstallatie’ is en waar een optreden een ‘performance’ is. Aan bestaande kermisattracties hebben we nieuwe verhalen gekoppeld; aan oude vormen nieuwe betekenissen gegeven en nieuwe vormen zijn voorzien van traditionele verhalen en gebruiken. Een kermis waarvan alle ‘attracties’ onder handen zijn genomen of volledig nieuw zijn ontwikkeld: volkscultuur meets high art en high tech. Op de Koude Kermis is niets wat het lijkt. Maak een ritje in ‘The Fair Grounds‘, een virtual reality rollercoaster-ride op zogenaamde ‘kiddy rides’ (ook voor volwassenen!), waag een gokje met de Grab the Pussy grijpmachine, kies je eigen e-nummers in de ZOET!-suikerspinkraam, draai een rondje in de Carnaval des Moutons draaimolen – een ode aan de zoötroop – of laat je vereeuwigen als freak in de Photobooth Carnivale!

Lees hier meer over het Koude Kermis project.

Veel plezier op het mega kermispretpark Amsterdam Westerpark 2018!

VIDEO Kermis Amsterdam Westerpark 2018:Commercial kermis Westerpark Amsterdam 2018:Opbouw Kermis Westerpark 2018:VRIJDAG 9 MAART 2018
EURODAG
Hele dag

EURODAG - Goedkoop kermisvieren.

Neem al je losse euro's mee en geniet voordelig van alle kermisattracties!
*Bijzonder grootvermaak uitgezonderd.

WOENSDAG 14 MAART 2018
EURODAG
Hele dag

EURODAG - Goedkoop kermisvieren.

Neem al je losse euro's mee en geniet voordelig van alle kermisattracties!
*Bijzonder grootvermaak uitgezonderd.

VRIJDAG 16 MAART 2018
EURODAG
Hele dag

EURODAG - Goedkoop kermisvieren.

Neem al je losse euro's mee en geniet voordelig van alle kermisattracties!
*Bijzonder grootvermaak uitgezonderd.
Terugblik kermis 2017:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

Volg ons op Facebook:
Kermisplaza Facebook

Of op Twitter:
Kermisplaza Twitter

 

 

Megakermis Amsterdam Westerpark


Kermis Amsterdam Westerpark - Dé kermis van 2018!

pageviews:

wordpress hit counter


Kermis Amsterdam Westerpark

 

 

 

Goedkoop kermisvieren? Kermis.nu, het meest complete kermisoverzicht.        

________________________